How about your next holiday ? IELTS

I have a plan to go to beach with my nuclear family in the next holiday. my mother have prepared some special dishes which is almost never in our table. I have bought fruit juice in supermarket and my father also have checked the car for our trip. I guess that it's will be perfect holiday.....

How do you spend your holiday?

Usuallly, I use my holiday time to go to the mall, because I massively enjoy to be in crowded place even I don't wanna buy anything. But sometimes, when I need to be more relax, I just stay at home and watch some comedy tv shows, for instance YKS, FACEBOOKErS, Mr. Bean, and many more. So far, they never fail to entertain me

IELTS :What is your FAVORITE FOOD?

I have to say that all kind of indonesian cuisines are my favorite foods such as rendang, sate, meatball, friedrice and stuff. That's so delicious and I do believe strongly that everyone who ever taste Indonesian cuisines will have as same opinion as mine. 


I also like chinese food especially for capcay which contains many kind of vegetables.  Just an addition, In the past I extreamly loved italian foods too, but these day I'm trying to be more healthy so I cut that out.

Tangga Lagu Barat Terbaru

Mau tau tangga lagu barat terbaru? Perkembangan musik di Indonesia dan juga mancanegara? Buka Tangga lagu barat terbaru yang ada di blog saya yang ini.

TANGGA LAGU BARAT TERBARU

Di blog saya, terdapat tangga lagu yang up to date. Di update setiap minggu, dan disesuaikan dengan beberapa tangga lagu seperti myspace chart, billboard hot 100, dan metro lyrics chart. Jadi sekarang, tidak perlu takut ketinggalan chart tangga lagu barat terbaru lagi.

I'm BACK

akhirnya, setelah dipikir-pikir daripada aku bikin blog baru mendingan aku tetep aja nulis di blog ini. Tadinya aku sempat lupa kalo punya blog Jeritan Khairul Faiz. hahaha

wajar aja sih, coz gw sempat lama banget gak online. boro-boro nulis di blog. ganti status di FACEBOOK dan Twitter aja cuman kalo ada wi-fi gratis (hahaha, sukanya yang gratis)

mudah-mudahan sih kedepannya gw bisa ngupdate blog ini terus. soalnya hasrat pengen nulis itu rasanya memuncak. *halah

Intinya : I'm Back, aku kembali akan mendobrak dunia blogger indonesia dengan tulisan-tulisanku (jangan sok ngartis).

semoga yang baca blog ini semakin banyak. soalnya blog ini tidak mengandung zat-zat kimia yang berbahaya. tapi ada baiknya sih minum ANTIMO sebelum baca blog gw lagi. takut ellonya muntah melihat narsism gw di blog ini.

UJIAN FINAL, HIDUPKU BERASA FINAL !!

Woii... lama banget kagak posting sesuatu di blog ini. Maklum bentar lagi mau ujian final. Seperti kebanyakan mahasiswa lainnya (sok normal) , Sebelum final tentunya gw mempersiapkan diri dengan berbagai ritual. Mandi kembang, Potong Ayam hitam, dan berbagai ritual sebelum Final. hehehe

Minggu ini gw memang sibuk banget. banyak kegiatan yang membuat seluruh badan nyeri bin serasa mau mati. Di antaranya kuliah (biasa aja kelii)

English Bisnis !!!

Hari ini gw praktek bahasa inggris, buat nilai Final !!

Arida tamsil : Hello, Good morning. This is Mr. Brian’s office!
Faiz : Hello, can I speak to Mr. Brian, please?
Arida tamsil : I’m afraid he’s in a meeting now. Can I help?
Faiz : No, Thanks. I need to talk to Mr Brian, I think. What time will he
be out of the meeting?
Arida tamsil : In about an hour. Can you call back later?
Faiz : Okay, I will do that.
Arida tamsil : Or can I take a message?
Faiz : Well, I would like to arrange an appointment to see him, please.
It’s Khairul Faiz here.
Arida tamsil : Could you hold on for a minute, Mr Parker. I’ll just look in the
diary. So when’s convenient for you?
Faiz : Some time next week if possible. I gather he’s away the following
week.
Arida tamsil : Yes, that’s right, he’s on holiday for a fortnight.
Faiz : Well, I need to see him before he goes away. So would next
Wednesday be okay?
Arida tamsil : Wednesday . let me see . he's out of the office all morning. But
he's free in the afternoon, after about three.
Faiz : Three o'clock is difficult.
Arida tamsil : What about four?
Faiz : Okay, but I could make it after four.
Arida tamsil : So shall we say 4.15 next Wednesday, in Mr Brian’s office?
Faiz : Yes, that sounds fine. Thanks very much.
Arida tamsil : You’re welcome
Faiz : Good Bye
Arida tamsil : Bye

Followers

Siapa mantan?
Saya
Dia
Mereka
Other
Please Specify:
Poll Maker

Friend & Links

Tukaran Link Yuk !

COUNTER

hidden hit counter

Blog Suporter

Please, Kasih Komentar!!!


ShoutMix chat widget

Info Lainnya

Member of

FeedJIT

There was an error in this gadget

Alexa Rank